perjantai 21.4.2023 klo 15:00

Haemme virkasuhteeseen

Teknistä päällikköä,

joka vastaa vesihuoltoliikelaitoksen toimintaa palvelevista teknisistä laitteista ja järjestelmistä, niiden riskienhallinnasta ja energiatehokkaasta käytöstä sekä kehittämisestä itsenäisesti ja yhdessä vastuualueen esimiehen kanssa vesihuoltojohtajan toimiessa esihenkilönä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulussa suoritettu insinöörintutkinto tai aikaisempi opistoasteinen insinöörin tai teknikon tutkinto.

Teknisen päällikön viran hoitaminen edellyttää kokemusta Forssan vesihuoltoliikelaitoksella käytössä olevista vesienkäsittelyprosessien sähkö-, automaatio- ja niihin olennaisesti liittyvistä ohjelmista, käyttöjärjestelmistä ja yhteyksistä sekä pätevyyttä toimia sähkötöiden johtajana (TUKES, sähköpätevyys S2) ja kokemusta paineastioista.

Palkkaus määräytyy TS-sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakija suostuu siihen, että hänestä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja antaa vesihuoltojohtaja Kimmo Paakkonen (03-4141 5570).

Hakemukset ja CV tulee jättää kuntarekry.fi –palvelun kautta 5.5.2023 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi