tiistai 28.6.2022 klo 14:20

Forssan vesihuoltoliikelaitos on Forssan kaupungin omistama vesihuoltolaitos, joka vastaa vahvistetulla toiminta-alueellaan vesihuoltoverkoston rakentamisesta, ylläpidosta, talousveden toimittamisesta asiakkailleen ja jätevesien käsittelystä. Työyhteisössämme on 17 henkilöä.

Haemme palvelukseemme

vesihuoltoasentajaa 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Vesihuoltoasentajan työnkuvaan kuuluu vesihuollon verkostojen rakentamisen ja kunnossapidon tehtävät. Työhön sisältyy muun muassa uusien kiinteistöjen liittäminen verkostoihin, tonttijohtojen muutostyöt, runkolinjoihin ja toimilaitteisiin liittyvät asennus- ja korjaustyöt sekä vedenkäsittelylaitosten ja -pumppaamoiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Työhön kuuluu oman työn dokumentointi IT-välineitä hyödyntäen. Työhön sisältyy myös varallaoloa.

Edellytämme LVI-asentajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai vahvaa kokemusta infra-alan rakentamisesta, suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä kuorma-auton ajokorttia (C). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön, atk-taitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävässä toimiminen edellyttää mm. Työturvallisuus-, Vesityö-, Tulityö-, Tieturva 1- ja kuljettajan ammattipätevyys -kortteja. Työnantaja järjestää edellä mainitut koulutukset ja edellyttää osallistumista myös muihin tarpeelliseksi katsomiinsa ammatillisiin koulutuksiin.

Aikaisempi kokemus kunnallisten verkkojen rakentamisesta sekä ymmärrys kartoista ja suunnitelmista katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tehtävän palkkaus määräytyy tuntipalkkaisten TTES:n mukaan. Hakija suostuu siihen, että hänestä teetetään turvallisuusselvitys. Lisäksi tehtävään valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä.

Lisätietoja antaa putkimestari Henri Seppänen p. (03) 4141 5577, tiedustelut 4.7.2022 alkaen.

Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi –palvelun kautta 29.7.2022 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Linkki kuntarekryn ilmoitukseen