maanantai 9.1.2023 klo 15:02

Forssan vesihuoltoliikelaitos on Forssan kaupungin omistama vesihuoltolaitos, joka vastaa vahvistetulla toiminta-alueellaan vesihuoltoverkoston rakentamisesta, ylläpidosta, talousveden toimittamisesta asiakkailleen ja jätevesien käsittelystä. Työyhteisössämme on 17 henkilöä.

Haemme palvelukseemme

vesihuoltoasentajaa 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Vesihuoltoasentajan työnkuvaan kuuluu vesihuollon verkostojen rakentamisen ja kunnossapidon tehtävät. Työhön sisältyy mm. vesihuoltoverkostoon ja toimilaitteisiin liittyvät asennus- ja korjaustyöt, tonttijohtojen liitostyöt sekä vedenkäsittelylaitosten ja -pumppaamoiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Työhön kuuluu oman työn dokumentointi IT-välineitä hyödyntäen. Työhön sisältyy myös varallaoloa.

Edellytämme kokemusta infra-alan rakentamisesta tai LVI-asentajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa tutkintoa, suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä kuorma-auton ajokorttia (C). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävässä toimiminen edellyttää mm. Työturvallisuus-, Vesityö-, Tulityö-, Tieturva 1- ja kuljettajan ammattipätevyys -kortteja. Työnantaja järjestää edellä mainitut koulutukset ja edellyttää osallistumista myös muihin tarpeelliseksi katsomiinsa ammatillisiin koulutuksiin.

Aikaisempi kokemus vesi-, viemäri-, hulevesi-, sähkö- tai kaukolämpöverkostojen rakentamisesta sekä ymmärrys kartoista ja suunnitelmista katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Tehtävän palkkaus määräytyy tuntipalkkaisten TTES:n mukaan. Hakija suostuu siihen, että hänestä teetetään turvallisuusselvitys. Lisäksi tehtävään valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä.

Lisätietoja antaa työpäällikkö Ville Mäkinen p. (03) 4141 5568.

Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi –palvelun kautta 27.1.2023 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Linkki kuntarekryn ilmoitukseen